İzmir'den Kalkışlı 2 Gece 3 Gün Konaklamalı Batı Karadeniz, Yedigöller ve Ormanya Turu




İzmir'den Kalkışlı 2 Gece 3 Gün Konaklamalı Batı Karadeniz, Yedigöller ve Ormanya Turu

1 Gün

Sabah saatlerinde (ekstra) kahvaltı molamızı verdikten sonra ŞİLE'ye doğru yola devam ediyoruz. Doğal ve tarihi güzelliklere ev sahipliği yapan şirin bir balıkçı kasabası olan Şile'de, rehberimizin verdiği bilgiler eşliğinde ŞİLE FENERİ'ni ziyaret edip ardından sahile iniyoruz. Sonrasında ŞİLE KALESİ'ni fotoğraflıyor ve AĞVA'ya hareket ediyoruz. AĞVA'da ilk olarak GÖKSU DERESİ üzerinde (ekstra) tekne gezisi yaparak çevredeki mekanları fotoğraflıyoruz. Ardından AĞVA MERKEZ'e geçiyoruz. Serbest zaman sonrasında UZUNTARLA'daki ORMANYA'ya gidiyoruz. Dünya'nın üçüncü, Avrupa'nın en büyük Doğal Yaşam Parkı olan Ormanya'da, HOBBİT KÖYÜ'nü ziyaret ederek bu şirin evlerde anılarımıza fotoğraf ekliyoruz. Sonrasında MAŞUKİYE'ye giderek ATV, JEEP SAFARİ ve ZIPLINE gibi heyecan dolu aktivitelerle eğleniyoruz. Sapanca Dede'nin hikayesi eşliğinde SAPANCA GÖLÜ'ne geçiyor, göl manzarasında çaylarımızı yudumlayarak günün yorgunluğunu atıyoruz. Ardından BOLU'daki otelimize hareket ediyoruz ve akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

2 Gün

Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrasında erkenden otelden ayrılıyoruz ve AMASRA'ya doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde KUŞKAYASI YOL ANITI'nı görüntüleyip, ESKİ ROMA YOLU'nun geçmişte nasıl olduğunu gözümüzde canlandırıyoruz. Ardından BAKACAK TEPESİ'ne vararak Fatih Sultan Mehmet'in "Çeşm-i Cihan" dediği bu güzel manzarada fotoğraflarımızı çekiyoruz. KÜÇÜK LİMAN'da TARİHİ ROMA KÖPRÜSÜ ve TAVŞAN ADASI'nı gördükten sonra AMASRA KALESİ'ni, ÇEKİCİLER ÇARŞISI'nı geziyor ve BÜYÜK LİMAN'da serbest zaman veriyoruz. Amasra'dan ayrıldıktan sonra TOKATLI KANYONU'na doğru yola çıkıyor, ardından KRİSTAL TERAS'tan kanyonun etkileyici manzarasını izliyoruz. Günümüzü SAFRANBOLU'da sonlandırıyoruz. HIDIRLIK TEPESİ'nde kuşbakışı Safranbolu manzarası izleyip, İMREN LOKUMLARI'nda düzenlenen tanıtım sunumuna katılıyoruz. Ardından serbest zaman vererek HAN, HAMAM, KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA CAMİİ, GÜNEŞ SAATİ, AKÇASI KANYONU, DEMİRCİLER ÇARŞISI, ARASTA ve SAFRANBOLU EVLERİ'ni görüyoruz. Gün sonunda Safranbolu'daki otelimize yerleşerek akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama otelimizde.

3 Gün

Sabah kahvaltısının ardından otelden ayrılıyor ve (ekstra) YEDİGÖLLER turuna minibüslerle hareket ediyoruz. Büyük Göl, Küçük Göl, Derin Göl, Serin Göl, Nazlı Göl, Sazlı Göl ve İnce Göl isimli yedi gölden oluşan Yedigöller'de, öğle yemeğimizi (ekstra) alıp doğanın içinde yürüyüş yapıyoruz. Belirlenen saatte minibüslerle geri dönüp otobüsümüze geçiyoruz ve çam ile köknar ağaçları arasında ABANT GÖLÜ'ne gidiyoruz. Göl kenarında yürüyüş yaparak ve köylü tezgahlarından alışveriş yaparak günün keyfini çıkarıyoruz. Abant Gölü'nden ayrıldıktan sonra kısa molalarla İZMİR'e doğru dönüşe geçiyoruz. Siz değerli misafirlerimizi tekrar servis noktalarına bırakarak bir sonraki turumuzda görüşmek üzere telefonlarımızda paylaşmaya doyamayacağınız fotoğraf kareleri ve ardımızda harika anılar eşliğinde turumuzu sonlandırıyoruz.

Yedigöller Hakkında: Yedigöller Turu herhangi bir sebepten dolayı gerçekleşmezse, otobüsümüzle (ekstra) Gölcük Gölü Turu gerçekleştirebiliriz.

ÖNEMLİ NOT: Yol yoğunluğu, trafik, sis ve hava şartlarına bağlı olarak İzmir'e varış saatimiz planlanandan geç olabilir. Bu nedenle dönüş biletlerinizi bir sonraki gün olarak ayarlamanızı öneriyoruz. Tur, eski yoldan gidiş-dönüş olarak planlanmıştır ve ücretli yol - otoban kullanılmayacaktır.

Diğer İzmir çıkışlı Günübirlik ve Konaklamalı Batı Karadeniz turlarımızı icelemek için tıklayınız.

Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşımlar ve Tüm Turlar
  • Oteller ’de 2 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
  • Oteller ‘de Alınan Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • Safranbolu Atmosferinde Konaklama Ayrıcalığı
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri +50 TL Fark ödemektedir.)
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri, Molalar
  • Ağva ‘da Tekne Turu (İsteğe Bağlı)
  • Yedigöller Ekstra Turu (İsteğe Bağlı) (Minibüslerle gerçekleşmektedir.)

Detaylar

  • Fırsatın Son Kullanma Tarihi: 13.11.2024
  • İşletmeden perakende satış fişinizi veya faturanızı almayı unutmayınız.
  • Satınalma işlemi tamamlandıktan sonra fırsat kodunuz ve rezervasyon telefon bilgileri tarafınıza mail ve sms yoluyla ulaştırılacaktır.
  • Dilediğiniz kadar kupon satın alabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Detaylı Bilgi için 0 537 419 54 07 nolu telefonu 09:00- 23:00 arası arayabilirsiniz.











  • İşletmeden perakende satış fişinizi veya faturanızı almayı unutmayınız.
  • Satınalma işlemi tamamlandıktan sonra fırsat kodunuz ve rezervasyon telefon bilgileri tarafınıza mail ve sms yoluyla ulaştırılacaktır.
  • Dilediğiniz kadar kupon satın alabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Detaylı Bilgi için 0 537 419 54 07 nolu telefonu 09:00- 23:00 arası arayabilirsiniz.

Fırsat Seçin!