İzmir'den Otobüs İle Kalkışlı 2 Gece 3 Gün Konaklamalı Batı Karadeniz Kastamonu Safranbolu Zonguldak Turu




İzmir'den Otobüs İle Kalkışlı 2 Gece 3 Gün Konaklamalı Batı Karadeniz Kastamonu Safranbolu Zonguldak Turu

1 Gün

Akşam saat 21:30'da Mavişehir Mavibahçe AVM önü, 21:40'da Bostanlı iskele önü, 21:45'te Karşıyaka ESCANTUR Acenta önü, 21:50'de Girne Yunuslar Mavikule önü, 21:55'te Girne Mevlana Camii otobüs durağı önü, 22:00'da Girne MC Donald`s karşısı, 22:20'de Üçyol Pizza Pizza önü, 22:30'da Susuz Dede Durak, 22:40'ta Üçkuyular Meydan Pamukkale Yazıhaneler önü ve 23:00'da Bornova E.Ü.H önünden misafirlerimizi alarak yolculuğumuza başlıyoruz.

Yolda alacağımız sabah kahvaltısının ardından Kastamonu ve Eflan yoluyla Kastamonu'nun şirin ilçesi Pınarbaşı'na varıyoruz. Küre Dağları Milli Parkı içerisinde yer alan Horma Kanyonu'na gidiyoruz. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından oluşturulan ve yapımı 4 yıl süren, 3 kilometre uzunluğundaki bu etkileyici parkurda yürüyüşümüze başlıyoruz. Vadi boyunca ilerlerken Zarı Çayı üzerinde oluşan irili ufaklı şelaleleri görüyor, şimşir ağaçları arasında ilerliyoruz. Doğa ile baş başa kalacağımız bu güzergâhta yürüyüşümüzü tamamlayıp 10 metre yükseklikten dökülen Ilıca Şelalesi'ne varıyoruz.

Bu muhteşem manzara ve oluşturduğu havuz bizi büyüleyecek. Tur sonunda Pınarbaşı'nda yöreye özgü lezzetlerin tadına bakıyoruz. Öğle yemeği sonrası Daday Kasaba Köyü'ne hareket ediyoruz. Candaroğulları döneminde önemli bir yerleşim yeri olan bu köyde Mahmut Bey Camisi'ni ziyaret ediyoruz. 1366 yılında Candaroğlu Adil Bey'in oğlu Mahmut Bey tarafından yaptırılan bu cami, çivi kullanılmadan yapılan ahşap yapısıyla dikkat çekiyor. Sonrasında Kastamonu'ya hareket ediyoruz. Bizanslı Kommenoslar döneminde yapılmış ve Osmanlılar döneminde onarılan Kastamonu Kalesi, Atatürk Anıtı, Şerife Bacı Anıtı, Hükümet Konağı, Saat Kulesi, Kent ve Liva Konağı, Etnoğrafya Müzesi gibi tarihi yerleri gezip serbest zaman veriyoruz. Ardından Kastamonu'daki otelimize dönüp akşam yemeğimizi alıyoruz.

Konaklama Oteli: Kastamonu Dedeman Otel

2 Gün

Sabah otelimizde kahvaltımızı yaptıktan sonra Yörük Köyü'ne doğru yola çıkıyoruz. 1997 yılında Kültür Bakanlığı tarafından koruma altına alınan bu Müze Köy, tarihi dokusuyla dikkat çekiyor. İlk olarak Sipahioğlu Konağı'nı ziyaret ediyor, ardından Çamaşırhane'yi görüyoruz. Daha sonra rotamızı, Safranbolu'ya birkaç kilometre uzaklıktaki Tokatlı Kanyonu'na çeviriyoruz. Cam Teras üzerinde bu güzel kanyonun fotoğraflarını çekiyoruz. Ardından 18. yüzyıldan günümüze kadar ulaşmayı başaran Osmanlı evlerinin dar sokaklarında yürüyüş yapıyoruz. Kaymakamlar Konağı, Cinci Hanı, Cinci Hamamı, Köprülü Mehmet Paşa Camii ve caminin bahçesindeki güneş saatini görüyor, rehberimizden bilgi alıyoruz. Yemeniciler Arastası'nda közde pişmiş Türk kahvesi içerek yorgunluğumuzu atıyoruz. Daha sonra tarihi çarşıda lokum, sabun, yemeni gibi hediyelik alışverişlerimizi yapıyor ve otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama Oteli: Safranbolu Bağlarsaray Hotel

3 Gün

Sabah otelimizde kahvaltımızı yaptıktan sonra Zonguldak'a hareket ediyoruz. Gökgöl Mağarası'nı gezip Maden Şehitleri Anıtı önünde fotoğraf çekildikten sonra Kara Elmas hakkında bilgi alıyoruz. Ardından Karadeniz Ereğli'ye geçiyor ve ilk ibadet merkezlerinden olan Cehennem Ağzı Mağaraları'nı ziyaret ediyoruz. Serbest zaman sonrası Akçakoca'ya gidiyoruz. Karadeniz kıyısındaki bu şirin sahil kasabası, kum, güneş ve deniz sevenler için ideal bir yer. Mavi bayraklı sahilleri ve modern mimarisiyle dikkat çeken ibadethanesini görüyoruz. Bu güzel kasabada serbest zaman geçirip, Karadeniz'in kıyısında kahvemizi yudumluyoruz. Akçakoca, Orhan Gazi'nin lalası ve akıncısı olarak bilinir ve Karadeniz'deki fetihlerde önemli bir simgedir. Gezimizin ardından otobüsümüze geçerek İzmir'e dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Gerekli molaların ardından İzmir'e varıyor ve bir sonraki turumuzda görüşmek üzere telefonlarımızda paylaşmaya doyamayacağınız fotoğraf kareleri ve ardımızda harika anılar eşliğinde turumuzu sonlandırıyoruz.

Diğer İzmir çıkışlı Günübirlik ve Konaklamalı Batı Karadeniz turlarımızı icelemek için tıklayınız.

Fiyata Dahil Hizmetler
  • Otobüs ile Ulaşım
  • Otelde 2 Gece Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltısı (2) Akşam Yemeği (2)
  • Programda Belirtilen Tüm Turlar ve Geziler
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır)
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İlk Gün Yolda Alacağımız Sabah Kahvaltısı
  • Tüm Öğle Yemekleri
  • Tüm İçecekler
  • Müze, Ören Yeri ve Milli Park Giriş Ücretleri
  • Otelde Yer Alan Mini Bar ve Ekstra Harcamalar
  • Seyahat Güvence Paketi

Detaylar

  • Fırsatın Son Kullanma Tarihi: 14.11.2024
  • İşletmeden perakende satış fişinizi veya faturanızı almayı unutmayınız.
  • Satınalma işlemi tamamlandıktan sonra fırsat kodunuz ve rezervasyon telefon bilgileri tarafınıza mail ve sms yoluyla ulaştırılacaktır.
  • Dilediğiniz kadar kupon satın alabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Detaylı Bilgi için 0 537 419 54 07 nolu telefonu 09:00- 23:00 arası arayabilirsiniz.










  • İşletmeden perakende satış fişinizi veya faturanızı almayı unutmayınız.
  • Satınalma işlemi tamamlandıktan sonra fırsat kodunuz ve rezervasyon telefon bilgileri tarafınıza mail ve sms yoluyla ulaştırılacaktır.
  • Dilediğiniz kadar kupon satın alabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Detaylı Bilgi için 0 537 419 54 07 nolu telefonu 09:00- 23:00 arası arayabilirsiniz.

Fırsat Seçin!