İzmir'den Uçak İle Hareketli 2 Gece 3 Gün 5* Dedeman Hotel Konaklamalı Butik Van Turu




İzmir'den Uçak İle Hareketli 2 Gece 3 Gün 5* Dedeman Hotel Konaklamalı Butik Van Turu

1 Gün

Acentamızın 1 gün evvel SMS ile bildireceği uçuş saatine göre alanda buluşuyoruz. Check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamladıktan sonra, SunExpress Hava Yolları'na ait XQ9184 sefer sayılı, saat 06:10 uçuşu ile İzmir’den Van’a hareket ediyoruz. Yaklaşık 08:15’te Van’a iniş yaptıktan sonra rehberimizle buluşarak tur aracımıza geçiyoruz. Van’a özgü lezzetlerin sunulduğu, şehrin simgesi haline gelmiş Van kahvaltısı ile turumuza başlıyoruz. 1947 yılında açılan ilk kahvaltı salonu ile başlayan bu lezzet yolculuğunu keşfettikten sonra Edremit üzerinden Gevaş'a doğru devam ediyoruz. Dileyen misafirlerimizle ekstra tur kapsamında, bizi bekleyen tekneyle Van Gölü’nün en büyük adası Akdamar Adası'na 25 dakikalık bir yolculuk yapıyoruz.

Tamar’ın efsanevi aşk öyküsünün geçtiği bu adada, Kutsal Haç adına yaptırılan Akdamar Kilisesi’ni ziyaret ediyoruz ve fotoğraflarımızı çekiyoruz. Sonrasında teknemize dönerek Gevaş’a ulaşıyoruz. Selçuklu Mezarlığı’nda, 1335 yılında Melik İzzeddin'in kızı Halime Hatun için yaptırdığı Kümbet’i ziyaret ettikten sonra Van merkeze geri dönüyoruz. Urartular’ın başkenti, doğunun Paris’i olarak bilinen Van’da otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

2 Gün

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Türkiye’nin en büyük gölü olan Van Gölü'nün büyüleyici manzaraları eşliğinde, doğal bir harika olan Muradiye Şelalesi’ne doğru yola çıkıyoruz. Suyun gücüne ve doğanın ihtişamına şahit olduğumuz bu ziyaretimizi, manzaranın tadını çıkarıp fotoğraflarımızla ölümsüzleştiriyoruz. Ardından, Bitlis’in Ahlat ilçesinde bulunan Selçuklu Mezarlığı’na geçiyoruz.

Erken dönem Türk-İslam mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan ve 118 büyük mezar taşıyla dikkat çeken bu açık hava müzesini gezdikten sonra minibüslerimize binerek Nemrut Krater Gölü’ne gidiyoruz. Dünyanın en büyük ikinci, Türkiye’nin ise en büyük krater gölü olan Nemrut Gölü’nü ziyaret ediyoruz. Zirveden görebileceğimiz muazzam manzaranın keyfini çıkarıp, fotoğraf molası verdikten sonra, buhar bacalarını keşfetme şansı yakaladığımız bu eşsiz deneyimimizle turumuzu tamamlıyoruz. Sonrasında otobüslerimize dönerek otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde gerçekleşecektir.

3 Gün

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki Van Kalesi’ne doğru hareket ediyoruz. Tuşba (Van) Ovası'na hakim konumuyla dikkat çeken ve Urartuların mimari becerilerini yansıtan bu eşsiz yapıyı ziyaret ediyoruz. Ardından, Van Evleri’nin güzel bir örneğini görerek, eski yaşam tarzlarını yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Yörenin zengin bitki örtüsünden elde edilen boyalarla tezgahlarda dokunan halı ve kilimlerin yapım öyküsünü dinledikten sonra, Van Arkeoloji Müzesi'ne gidiyoruz. Sonrasında bizi büyüleyecek başka bir durağa, Van Kedi Evi'ne hareket ediyoruz. Burada, Van Kedileri'nin asil yaşamlarını yakından tanıyor ve bu özel kediler hakkında bilgi alıyoruz. Ziyaretimizin ardından, Van'a özgü el sanatlarının sergilendiği ve satıldığı Arubani Savat ve Urartu İmalatı Gümüş Merkezi'ne geçiyoruz. Sunumu dinleyip alışveriş yaptıktan sonra, unutulmaz anılarla ve çektiğimiz fotoğraflarla şehre veda ediyoruz. Son olarak Van Havalimanı’na giderek, SunExpress Hava Yolları’nın XQ9185 sefer sayılı, saat 13:25 uçuşu ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na hareket ediyoruz. Saat 15:50’de İzmir’e iniş yaptıktan sonra, bir sonraki seyahatimizde görüşmek dileğiyle vedalaşıyoruz.

Müzeler ve Ören Yerleri Hakkında Bilgi: Programda belirtilen müze ve ören yerleri restorasyon, bakım veya turun günü dolayısıyla kapalı olabilir. Bu durumda, rehberin inisiyatifi ile programda değişiklik yapılacaktır.

Uçuşlar Hakkında Önemli Bilgi: Uçuş detayları, turun hazırlandığı tarihte hava yolundan alınarak bilgi amaçlı verilmiştir. Uçuş kodları ve saatleri değişebilir, lütfen turun öncesinde acentanızdan doğru uçuş bilgilerini edinin.

Uçaklı Turlar Hakkında Önemli Bilgilendirme: Uçaklı turlarda, acentamız havayolu ile grup anlaşması yaptığı için PNR tüm grup adına oluşturulmuştur. Check-in işlemlerinizi, buluşma saatinde, TC Kimlik Kartı veya Pasaport ile havayolu kontuarında gerçekleştirebilirsiniz. Acentamız bilet çıktısı veya PNR bilgisi vermemektedir. Turdan 1 gün önce uçuş detayları yolcularımıza bildirilecektir.

Fiyata Dahil Hizmetler

  • SUNEXPRESS HAVA YOLLARI ile Van Erken Gidiş, Van Dönüş Ekonomi Sınıf Uçak Bileti
  • Turizm Belgeli Araçlarla Ulaşımlar ve Turlar
  • 2 Gece Van 'da Belirtilen Otel Yarım Pansiyon Konaklama
  • Oteller ‘de Alınacak Olan 2 Sabah Kahvaltısı ve 2 Akşam Yemeği
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • (+65 Yaş Üzeri +50 TL Fark ödemektedir.)

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri, Molalar ve Dahil Olmayan Yemekler
  • Geleneksel Van Kahvaltısı
  • Uçak Bileti Bedeli kısmını kapsamaz.

Detaylar

  • Fırsatın Son Kullanma Tarihi: 24.10.2024
  • İşletmeden perakende satış fişinizi veya faturanızı almayı unutmayınız.
  • Satınalma işlemi tamamlandıktan sonra fırsat kodunuz ve rezervasyon telefon bilgileri tarafınıza mail ve sms yoluyla ulaştırılacaktır.
  • Dilediğiniz kadar kupon satın alabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Detaylı Bilgi için 0 537 419 54 07 nolu telefonu 09:00- 23:00 arası arayabilirsiniz.






  • İşletmeden perakende satış fişinizi veya faturanızı almayı unutmayınız.
  • Satınalma işlemi tamamlandıktan sonra fırsat kodunuz ve rezervasyon telefon bilgileri tarafınıza mail ve sms yoluyla ulaştırılacaktır.
  • Dilediğiniz kadar kupon satın alabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Detaylı Bilgi için 0 537 419 54 07 nolu telefonu 09:00- 23:00 arası arayabilirsiniz.

Fırsat Seçin!